TRENINGSTIDER


Semesteret begynner i januar på OSI Capoeira – GUC Blindern. Velkommen på trening! Vi har treninger flere ganger i uka for alle nivåer. Frem til begynnelse av september (i høstsemesteret)/februar (vårsemesteret) kan du få gratis prøvetime. Kom og prøv!

Mandag
17:30- 19:00 - Fellestrening, alle nivåer
Sted: UA, Domus Atletica

Onsdag
18:00 - 20:00 - Fellestrening, alle nivåer
Sted: Sal 5 Blindern Athletica

Fredag
17:30-20:00 - Fellestrening og roda
Sted: Studio Orient, Arbeidergata 4 (nær Stortinget)


PRISER OG BETALING

Vi tilbyr 3 gratis prøvetimer, etter dette må kontingenten betales. Det koster kr. 465,- per semester å trene med oss (det inkluderer kr. 80,- administrasjonsavgift). Er du ikke med i OSI ennå, så blir det en avgift av kr. 120kr,- i tillegg. Kontingenten dekker blant annet forsikring gjennom kampsportforbundet.

Innmelding

Slik melder du deg inn: Klikk "Bli medlem" i menuen.

INFORMASJON OM TRENING

Treningene foregår hovedsaklig på idrettsbygningen på Blindern, Blindern Athletica (BA). Fredager holder vi til i Arbeidergata 4 i sentrum.

Vi har treninger for alle nivåer, og treningene er enten inndelt etter ferdighsetsnivå eller felles for alle nivåer. Nybegynnertreningen er for de som er helt ferske og opp til blått belte (første gradering). Videregåendetrening er for de graderte fra blåtthvitt belte (andre gradering) og høyere. Fellestreningene er for alle.

Vi tar i mot nybegynnere hele året. Dersom du har lyst til å begynne å trene capoeira med oss er det bare å bli med på en trening når som helst! Vi tilbyr tre gratis prøvetimer. Møt opp i treningsbukse og t-skjorte - løse klær er en fordel.

Velkommen til trening!


Levert av IdrettenOnline