TRENINGSTIDER


Treninger starter opp ved studiestart i januar og august på OSI Capoeira – GUC Blindern. Velkommen på trening! Vi har treninger flere ganger i uka for alle nivåer. Frem til begynnelsen av september (i høstsemesteret)/februar (vårsemesteret) kan du få gratis prøvetime. Kom og prøv!

Mandag
17:30- 19:00 - Fellestrening, alle nivåer
Sted: UA, Domus Atletica

Onsdag
18:00 - 20:00 - Fellestrening, alle nivåer
Sted: Sal 5 Blindern Athletica

Fredag
17:30-20:00 - Fellestrening og roda
Sted: Studio Orient, Arbeidergata 4 (nær Stortinget)


PRISER OG BETALING

Vi tilbyr 3 gratis prøvetimer, etter dette må kontingenten betales. Det koster kr. 262,- per semester å trene med oss (det inkluderer kr. 12,- administrasjonsavgift). Er du ikke med i OSI ennå, så blir det en ekstra avgift på kr. 120kr,- til OSI i tillegg. Kontingenten dekker blant annet forsikring gjennom kampsportforbundet.


Innmelding

Slik melder du deg inn: Klikk "Bli medlem" i menuen.


INFORMASJON OM TRENING

Treningene foregår på Domus Athletica (mandag) og på Idrettsbygningen på Blindern (onsdag), Blindern Athletica (BA). Fredager holder vi til i Arbeidergata 4 i sentrum. Når været tillater det har vi utetreninger på plenen utenfor Idrettsbygningen på Blindern. 

Vi tar i mot nybegynnere hele året. Dersom du har lyst til å begynne å trene capoeira med oss er det bare å bli med på en trening når som helst! Vi tilbyr tre gratis prøvetimer. Møt opp i treningsbukse og t-skjorte - løse klær er en fordel.

Velkommen til trening!


Levert av IdrettenOnline