OM GUC BLINDERN

Grupo Uniao na Capoeira (GUC) er Norges eldste capoeiragruppe. Og det var på Blindern det hele startet! Gruppa vår, som først het Capoeira na Neve (“capoeira i snøen”), ble etablert på Blindern i 1993 av studenter som hadde blitt kjent med capoeira i utlandet. På den tiden var capoeira så godt som ukjent i Norge, og Capoeira na Neve ble med dette den aller første capoeiragruppa i Norge. Gruppa fikk raskt en nær tilknytning til capoeiramesteren Mestre Umoi i Portugal, grunnleggeren av Grupo Uniao na Capoeira. Mestre Umoi og andre mestre fra GUC har besøkt Oslo jevnlig for å holde workshoper og etter hvert graderinger for oss.

I 2002 kom Mestre Maclau fra GUC Brasilia til Norge og bosatte seg her i Oslo. Året etter ble Capoeira na Neve en del av Grupo União na Capoeira. Mestre Maclau, som er Norges eneste capoeiramester, er i dag hovedtrener og øverste ansvarlig for  Grupo União na Capoeira i hele Norge.

Mye har skjedd siden oppstarten på Blindern i 1993. I dag finner du oss i Oslo (Blindern, Oppsal og Sentrum), Ås, Bergen og Trondheim. Vi holder fortsatt treninger på Blindern og er stolte av å ønske deg velkommen til å trene med oss her på Blindern – hvor det hele startet!

 

OM GRUPO UNIÃO NA CAPOEIRA

Grupo Uniao na Capoeira ble grunnlagt i 1983 i Brasília (Brasil) av Mestre Umoi. Mestre Umoi flyttet siden til Lisboa, hvor han etablerte GUC Portugal. I dag finnes GUC i Brasil, Portugal, Tyskland, Serbia, Canada og i Norge.Vi har jevnlig kontakt med gruppens mestre og elever i Brasil og Europa, og ved større arrangementer får vi gjerne besøk av representanter fra GUC internasjonalt.

Nettside: http://guc.no/


KONTAKTINFO:

Styret:  styret@capoeira.osi.no

Kontaktperson: Katrin (92654879)

FacebookCapoeira OSI/Blindern

Mailingliste: Vi anbefaler alle å delta på vår felles mailingliste for å motta nødvendig informasjon direkte på e-post.  For å melde deg på mailinglisten, gå inn på denne siden. Klikk på ”subscribe”, skriv din mailadresse og klikk ”submit”.

_________________________

Lurer du på noe? Her kommer en oversikt over ofte stilte spørsmål. Finner du ikke svaret på ditt spørsmål her, er det bare å ta kontakt med noen av oss i styret på trening eller på e-post. Legg også gjerne igjen en kommentar nedenfor dersom du lurer på noe, eller om du bare har lyst å si hei!