TRENINGSTIDER

[THIS SECTION IS COMMENTED OUT UNTIL SUMMER]

Sommer 2017

Sommeren har virkelig gjort sin inntreden i Oslo! Sol og varme minner oss om at sommerferien er rett rundt hjørne!

Vi fortsetter med vanlige treningstider til og med onsdag 28. Juni. Blindern Athletica stenger fra og med 1. juli og frem til 31. juli. Det blir ikke noen egne sommertreninger i juli, vi tar oss fri. Selvfølgelig fortsetter vi med vanlig treningstider på Blindern fra 2. August.

Med det sagt er det derimot høyst oppfordret å følge med på facebook, mail, whatsApp etc når finværet melder seg. Det er tross alt parksesong, og vi møtes hver søndag! I tillegg det står alle fritt til å foreslå å møtes andre dager.

Høst 2017

Vi tar i mot nybegynnere hele året, men i begynnelse av semesteret vil treningene være mer grunnleggende og tilrettelagt for ferskingene. Dersom du har lyst til å begynne å trene capoeira med oss er det bare å bli med på en trening når som helst!

Vi fortsetter med vanlige treningstider til og med onsdag 2. August.

Mandag
18:10 - 20:15 - Fellestrening, alle nivåer
Sted: Sal 5 Blindern Athletica

Onsdag
18:00 - 20:00 - Fellestrening, alle nivåer
Sted: Sal 5 Blindern Athletica

Fredag
17:30-20:00 - Fellestrening og roda
Sted: Studio Orient, Arbeidergata 4 (nær Stortinget)

Lørdag *
14:00-16:00 - Musikk og fellestrening, alle nivåer
Sted: Sal 5 Blindern Athletica
* etter avtale (ca hver andre lørdag)

PRISER OG BETALING

Det koster kr. 465,- per semester å trene med oss. Kontingenten dekker blant annet forsikring gjennom kampsportforbundet. Vi tilbyr 3 gratis prøvetimer, etter dette må kontingenten betales. Slik melder du deg inn:

Klikk "Bli medlem"

INFORMASJON OM TRENING

Treningene foregår hovedsaklig på idrettsbygningen på Blindern, Blindern Athletica (BA). Fredager holder vi til i Arbeidergata 4 i sentrum.

Vi har treninger for alle nivåer, og treningene er enten inndelt etter ferdighsetsnivå eller felles for alle nivåer. Nybegynnertreningen er for de som er helt ferske og opp til blått belte (første gradering). Videregåendetrening er for de graderte fra blåtthvitt belte (andre gradering) og høyere. Fellestreningene er for alle.

Vi tar i mot nybegynnere hele året. Dersom du har lyst til å begynne å trene capoeira med oss er det bare å bli med på en trening når som helst! Vi tilbyr tre gratis prøvetimer. Møt opp i treningsbukse og t-skjorte - løse klær er en fordel.

Velkommen til trening!

Powered by: Bloc